Morgonpigg???

Nope, uppe innan tuppen och kortpass idag. Inte många timmar det blir på de här skitpassen och dessutom dålig sömn till följd av sen träning igår.
Dagen D, testsändningen löpte fint utan några problem, hoppas nu berörd myndighet blir nöjda.

Måndag ledig

Märligt det där med helgarbete och ledigt mitt i veckan, ingen ordning på torpet alls.
Var med på A:s körlektion och sen karateträning på kvällen.
Det var väldigt tajt till träningen ikväll, dagens testsändning gick bra och imorgon är det skarpt läge.

Söndagens jobb

Lagom dagsverke till Jönköping, vädret helt ok. Torrt och soligt. Läste lite teori inför uppkörningen imorgon när jag hade paus.


Lördag

Hoppade träningen idag, känner mig inte i form och sen behöver jag läsa inför måndagens prov.
Åkte och handlade mat, kattmat och sand. Hem igen och sen lite läsning och fika. Dammsög och torkade golven och tog sandlådorna. Maten blev inte lagad av mig idag, händer ju inte så ofta. Känns som om jag är en skur och mattant emellanåt...... ingen som tar tag i varken städning och övriga sysslor. Några ljusstakar blev inte nerplockade i dag heller, har bara nämnt det i över en vecka nu. Ska se hur lång tid det kan ta.


Kall och klar fredagsmorgon

Vaknade av klockans larm, ingen stor hund som väckte mig i morse. Kort promenad sen frukost och dusch. In med hund och väskor till Kalmar. Lämnade hunden hos min bror sen vidare färd till Mönsterås, lite genomgångar och sen avtalskrivningar. Åkte hem vid 15 för att hinna hem i tid till utegången med klubbens medlemmar. Härlig fredagskväll med mat och dryck.

Sjuk torsdag

Jobbade några timmar på förmiddagen, åkte sen hem när jag handlat lite. Gjorde god sallad med kyckling timm mig och dottern. Packade lite kläder och åkte sen med dottern in till stan för hon skulle övningsköra.
Åkte sen vidare till Kalmar, lämnade lite drickbart till brodern. Kvällens besök blev lite märklig, vet inte vad eller hur tankegångarna går men jag ligger lågt, stämmningen är något spänd......!

Onsdag

En helt vanlig dag med många små turer fram och tillbaka i stan mellan skolorna.
Ingen träning på kvällen för kroppen var inte med mig, ont i alla leder och lite feber så det var bara att ta det lugnt.

Ny vecka nya möjligheter

Upp tidigt idag, blev lite flygkörning på morgonkvisten. Fick sova i 6 timmar så det var helt ok.
Träningen gick bra på kvällen och man kommer till insikt varje gång vi har denna tränare.

Ledig Tisdag

Morgon möte på jobbet, genomgång av rutiner och en del hårda ord mot oss anställda. Mycket ris och ingen ros.
Åkte sen vidare till Mösnterås för dotterns anställningsintervju. Hoppas det blir något av detta.
Åkte hem på eftermiddagen och tog än sväng inne i Kalmar för att kolla på dator och sen en god fika på Coop Forum, hade dock tänkt mig Eklunds men de stängde kl 18, det får bli en annan gång.

Slö söndag

Blev en hyfsad morgon med härlig egen träning :-D känns lite här och var i kroppen, hoppas bara att det är borta imorgon. Väl hemma blev det en dusch och sen in till stan för att lämna tillbak julklapp och handla lite mat. Möte bokat kl 14:00 men som jag föranade så blev det ingen och något meddelande eller email kom det inte varför personen uteblev. Softade lite med dottern i hennes rum på em, lyssnade på hockey och sen lagade lite mat omvartannat. Lite tråkigt när man ber om hjälp och man får ett tråkigt och besvärat svar tillbaka men frågar man igen så går det bra!!! Jag blir så trött.
Nu ska jag rensa tankarna en stund innan sängen kallar.

Lördag

Vaknade med nack och huvudvärk allt för tidigt men det var bara att gå upp och ta piller och sen bädda ner sig med värmedynan några timmar innan det var dags att få den dagliga dosen av gymnastik (karate).
Träningen gick bra och fina tips för fina maigeri.
Hem sen och äta och  göra sig iordnign för dagens arbetspass. Tågersättning småland runt, och det var nog all snö som föll omkring Växjö och Älmhult.
Hemma igen kl 24, och tur var att dotterns fick följa med som sällskap.

Fredag och uttråkad

Vaknade samma tid idag och samma rutt har avverkats som igår. Kvällen blev lugn hemma i soffan. Ingen nytt under solen där.


Lång torsdag

Äntligen lite sovmorgon, om än bara två timmar längre än tidigare i veckan. Dagens körning gick till bibelstaden och vädret var fint med mycket sol.
Hemma igen kl 20 och lite mat fick det bli sen en stund i soffan.
Blev en liten dispyt hemma om dottern, ja ja inte lätt när man inte har egna barn.


03:35

Urk för att kliva upp tidigt, men än så länge är dagen ganska smärtfri om än lite segt. Planerar för Rock kryssning med Silja Symphony 1-3/6, party med tjej gänget. Blev visst lite tandagnisslan när det poängterades på FB att det endast var tjejer som fick följa med.
Nu till kvällen dilemma, ska det bli bio eller karate, är trött, seg och låg. Vet inte vad jag ska prioritera.....
Återkommer med mitt val.

Ett stort nystan.....

Ja det är ett stort nystan, vet inte vart jag ska börja dra för att det ska bli en röd tråd....!
Jobbade hela dagen och det var även segt i em, blev en powernap idag med, detta hör inte till vanligheterna men förkylningen är lite seg och lite sömn på natten gör sig påminda.
Ett pass på gymmet fick avsluta denna dag, bara hem och äta lite den dags att sova. Ska ju upp innan tuppen.

Måndag

Ny vecka nya mål----------------->
Flöt på bra idag, men seg eftersom det blev minus på sömnkontot. Blev en powernap på em, välbehövligt så jag skulle orka med kvällens träningspass på karaten.


Seg lördag,

Trött efter gårdagens jobb så man hoppade inte ur sängen idag, drog mig lite med värmedynan för nacken. Lite frukost och sen plock med katterna och en sväng i tvättstugan. Blir gärna lite berg där om man inte håller undan det. En snabb dusch och sen iväg i all hast till jobbet, trevlig körning till Växjö. Dock blev det segt att sitta och vänta några timmar men med goda nära vänner så kan man alltid prata bort en stund. Hemma i stan kl 23.20 sen färdig på jobbet 00.10.

Torsdag

Svårt att hinna med att skriva här, men vill göra detta för att få en reflektion av mitt liv och det som snurrar runt mig. Eller kanske är det jag som snurrar runt någon.....?!?
Vaknade vid 10, behövde nog de timmarna som blev. Dags för provsändning kl11, allt gick bra och jag hoppas att det flyter på som det ska för alla parter. Dagens jobbpass blev ganska lugn, inte så mycket folk.

Onsdag

Tidig uppgång idag med, åkte till Mönsterås för att delta i lite roliga aktiviteter.
Dagen försvann jättefort och en trevlig kväll fick avsluta denna dag, kan vara svårt att slita sig :-D


Fredag den 13.....

Jag är dock inte skrockfull och dagen har inte bjudit på några märkliga överraskningar.
Började jobba 11:50, sen är det full fart hela em och i bästa fall får man en kort paus så man hinner få i sig lite mat i magen. 15 min till tankning och 15 min till lunch, sen är full fart igen. Vädret var underbart idag, solen sken och man blev så himla varm inombords, ser verkligen fram mot våren och sommaren. Det är många tankar nu.....


Lång tisdag

Revelj 03.40, puh det är bara att kliva upp när klockan ringer. Vågar inte annat när man har en viktigt arbetsuppgift. Jobbade till 10.30 sen bar det av till Willys för några dagars matinköp.
Hem och började städa överallt, sysslan som man är ganska ensam om att utföra.
Lagade lite mat och käkade tillsammans med A.
Telefonen gick varm igen efter 3 veckors uppehåll, märkligt det där fenomenet.....
P kom hem, kanske inte den gladaste. Vet inte vad som försiggår i huvudet där, men i mitt huvud är det högtryck på många saker men lågtryck på en sak.....
Samtal med en person, fram och tillbaka flera gånger per dag.
Nu är det dags att sova, upp tidigt i morgon.


Måndag

Ledig idag men trött efter gårdagen, förkylningen tar på krafterna och det gör även nattsudderiet.
Måndagen innehöll inte mycket, lite planering med katterna, måste komma fram till ett beslut vilket jag gjort så nu ska jag skrida till verket.
Körde in en vända till stan, A skulle på läkarbesök. Under tiden passade jag på att titta lite på kläder, de rear det mesta men inte dom gråa byxorna jag har dreglat på. Ja ja det är inte meningen att jag ska ha dom tror jag. Hittade dock ett par shorts på Esprit, känns faktiskt riktigt avigt att köpa dom nu men de var riktigt fina så de blir bra till solbräna ben i sommar :-D
En god fika på stans bästa fik fick det bli när vi var klara. Sen hem och ladda inför årets första karatepass, och det var "me like a lot" träning med mitch, sparkar och slag omvartannat.
Sen hem och plocka rent i gäst rummet så jag kan gå och lägga mig tidigt.
 Vädret överraskade med lite ymningt snöfall på vägen hem ifrån träningen.

Söndag

Vaknade med nack och huvudvärk kl 6, så där brann den sovmorgonen inne. Upp och ta lite piller och lägga sig ner för att vänta att de skulle göra nytta.
Klev upp 7.30, en dusch och sen lite frukost. Slappade i soffan en stund innan det var dags att ge sig av till dagens painball event. Avlöpte bra och jag är nöjd, 4 rundor blev det.
Lämnade sonen och hans kompisar i stan, sen en vända norrut. Kvällen blev lugn och allt gick väl nästan som planerat. Hem mitt i natten i svinkalla sverige, snön lyser dock med sin frånvaro vilket är skönt.


Lördagens reflektioner:

Alarm 05.30
Upp och göra sig iordning, sen lite frukost bestående av gröt och kaffe.
Iväg till jobbet  i ruskvädret, regn och lite blåsigt +4 C.
3 timmar avlöpte smidigt på polen färjan, många sega resenärer som ville hem.
Handlade lite frallor på Maxi, och det var inte igår tänkte att jag skulle få synda lite.
Bänkade mig i soffan efter en vända i tvättstugan, det går ju åt en och annan blus på jobbet.
Somnade som en gråsäl, förståerligt eftersom nattens sömntåg inte hittade till mig, allt för mycket som snurrar i huvudet. Katter som ska omlaceras, träning som ska planeras in när ledig tid finns, uppkörning på lastbil inom det närmaste och nytt jobb inom snar framtid.
Lite middag med dottern innan nytt pass på samma ställe. Avlöpte ganska smärtfritt, några stökiga resenärer dock.
Nu är det dags att hitta lite mat igen innan sängen kallar, ser fram emot morgon dagen.


Nytt händelserikt år....?!?

Första dagarna på åren får man en fin förkylning, vilken börjar ge med sig nu. De brukar inte vara så långdragna förmodligen för jag tränar mycket och min återhämtning går fort.

Bloggen ska fungera som ett bollplank, dagbok om mitt dagliga liv.


//40+

RSS 2.0